جلسه توجیهی واحد پایان نامه دانشکده پزشکی برای دانشجویان پزشکی ورودی 90

شنبه ٢ بهمن ١٣٩٥ ساعت ١٥:٤٠ ب.ظ   ( بازدید : 1422 نفر )

جلسه توجیهی واحد پایان نامه  دانشکده پزشکی  برای دانشجویان پزشکی ورودی 90 روز دوشنبه مورخه  1395/10/06 ساعت 13:30 در کلاس 113 پزشکی برگزار گردید.

این جلسه پیرو صورتجلسه شورای پژوهشی دانشکده مورخه 1395/09/23 به منظور توجیه دانشجویان پزشکی در خصوص انتخاب موضوع پایان نامه، انتخاب استاد راهنما و مشاور و همچنین آیین نامه پایان نامه ها توسط معاون پژوهشی دانشکده پزشکی برگزار گردید . در این جلسه به اهمیت سقف تعداد پایان نامه ها برای اساتید راهنما، نوآوری موضوع و عدم استفاده و ارائه موضوعات تکراری، و شرایط لازم در خصوص تکمیل پرونده پژوهشی مربوطه به پایان نامه های دوره پزشکی اشاره شد. در این خصوص زمان ارائه پیش پروپوزال تا اول اسفند 1395  و در صورت تایید موضوع توسط شورای پژوهشی دانشکده زمان ارائه پروپوزال نهایی تا نیمه اردیبهشت 1396 اعلام گردید .

منبع : صفحه اصلی فارسی سال 1397 چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...