به اطلاع کلیه دانشجویان محترم که در مرحله اخذ موضوع و ارائه پیش نویس عنوان پایان نامه هستند میرساند

یكشنبه ٢٤ دی ١٣٩٦ ساعت ١٠:٨ ق.ظ   ( بازدید : 211 نفر )

به اطلاع میرساند  دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی می بایست فرم تصویب طرح در گروه را از وبسایت معاونت پژوهشی دانشکده گرفته و تحویل استاد راهنمای خود دهند. پس از تصویب پایان نامه در دپارتمان آموزشی می بایست اصل فرم تکمیل شده را به همراه CV و اصل پروپوزال امضاء شده توسط اساتید راهنما و مشاور به دفتر معاونت پژوهشی دانشکده ارجاع دهند. لازم به ذکر است در تمامی طرح های تحقیقاتی (اعم از پایان نامه ها) نوع مشارکت افراد (Contribution) بایستی در پروپوزال ذکر گردد.

دانشجویان دکترای پزشکی و تحصیلات تکمیلی می بایست پس از تصویب موضوع پایان نامه خود در شورای پژوهشی دانشکده، فرم تصویب موضوع پایان نامه را از وبسایت اخذ کرده و به صورت تکمیل شده به دفتر معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی تحویل دهند

فرم تصویب موضوع پایان نامه دانشکده پزشکی

فرم ارزشیابی طرح های پژوهشی در گروه

منبع : اداره پژوهش دانشکده پزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...